Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Peres og Erekat hadde hemmelig møte

President Shimon Peres og PAs forhandler Saeb Erekat avholdt et hemmelig møte i Jerusalem i forrige uke. Målet med samtalen skal ha vært å sikre et politisk toppmøte mellom statsminister Benjamin Netanyahu, PA-president Mahmoud Abbas og USAs president Barack Obama i FNs generalforsamling 23. september. Abbas avviser fortsatt å møte Netanyahu. PA-presidenten krever at Israel skal erklære byggestans i alle bosetninger på Vestbredden, også inkludert jødiske nabolag i Øst-Jerusalem. Tirsdag får Netanyahu besøk av Obamas utsending George Mitchell. Det er ventet at Israel og USA vil bli enige om en midlertidig byggestans på ni måneder som ikke inkluderer Øst-Jerusalem. Israel vil også fortsette bygging på 2500 boliger som er under oppføring og 450 nye boligprosjekter som nylig ble godkjent i de store bosetningsblokkene. Offentlige bygg, som skoler og synagoger, vil heller ikke bli rammet av byggestansen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart