Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Egyptisk mediegruppe går til full Israel-boikott

Med 9 mot 6 stemmer har styret i den egyptiske mediegruppen Al-Ahram vedtatt full boikott av Israel og israelere i alle stillinger. Journalister vil bli nektet å møte israelere, og vil bli nektet å delta i arrangementer hvor israelere står på deltakerlisten, rapporterer den arabiske London-avisen A Sharq al Awsat. Israelere får heller ikke komme inn i Al-Ahrams kontorlokaler. Forbudet gjelder også israelske diplomater bosatt i Egypt. Det som umiddelbart utløste styrevedtaket, skal ha vært et møte mellom Hala Moustafa, den kvinnelige redaktøren for Al-Ahrams Demokrati-magasin, og Shalom Cohen, Israels ambassadør i Egypt, tidligere denne måneden. Al-Ahram har alltid støttet dialog og er motstander av diskriminering, inkludert diskriminering av Israel, sier en redaktør i Al-Ahrams hovedavis. Men etter at Israel har «gått imot fred og valgt en ekstremistregjering som står imot fred og støtter drap og ødeleggelse» har mediegruppen endret syn. – Al-Ahram vil arbeide for å forhindre «normalisering» og kontakt med israelere inntil man når en varig og rettferdig fred, «som betyr Israels tilbaketrekning fra de okkuperte områder», sier redaktøren. Al-Ahram-gruppen blir regnet som en av de mest innflytelsesrike mediegruppene i Egypt. Avisene som gruppen utgir blir sett på som offisielle talerør for president Hosni Mubaraks regime.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart