Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Arrestordre mot Livni i Storbritannia

En britisk domstol utstedte i helgen arrestordre på Israels tidligere utenriksminister Tzipi Livni. Arrestordren ble trukket tilbake da det ble klart at Livni ikke var i landet. Livni hadde blitt anmeldt av en pro-palestinsk gruppe for sin rolle under Israels krig på Gaza-stripen sist vinter. Livni skulle i helgen ha deltatt på en samling i regi av Jødisk Nasjonalfond i London. Det er uklart om hun kansellerte sin reise på grunn av egen kalender Etter at nyheten om arrestordren kom ut, sendte det britiske utenriksdepartementet en unnskyldning. – Storbritannia er innstilt på å gjøre alt vi kan for å arbeide for fred i Midtøsten og være en strategisk partner for Israel. For å gjøre dette, må Israels ledere kunne komme til Storbritannia for samtaler med den britiske regjering, skrev utenriksdepartementet. Det israelske utenriksdepartementet reagerer kraftig på arrestordren mot Livni. – Dersom ikke Storbritannia straks endrer loven som åpner for arrestordrer mot israelske tjenestemenn, vil forholdet mellom våre to stater lide, advarer departementet i Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart