Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tilbyr 2900 kroner for å drepe soldat

Søndag ble flere israelere tilbudt 2900 kroner (500 dollar) dersom de dreper en israelsk soldat. Tilbudet kom å på e-post, med en lenke til nettstedet www.kku4u.info. – Drep en soldat og du får penger, lover teksten i e-posten. Kvittering for utført oppdrag må sendes i form av et bilde av offeret og en lenke til en nyhetssak om drapet. I tillegg til dette kunne mottakerne av e-posten finne en rekke YouTube-klipp hvo "jødestaten" blir slaktet. I følge nettsiden er formålet med kampanjen å støtte de arbeidsledige i Israel. Det kommer ikke frem hvilken organisasjon som står bak, men Yedioth Aharonoth mener det er grunn til å anta at det kan være de væpnede styrkene til Hamas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart