Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Goldstone-rapport en trojansk hest

Benny Gantz mener Goldstone-rapporten om sist vinters Gaza-krig er en "trojansk hest, som tar i bruk en spekulativ juss som til slutt vil skade oss." Viseforsvarssjefen talte søndag under den årlige Herzliya-konferansen. Han understreket en grunnleggende forskjell mellom Israel og Vesten generelt. – Israel må si klart i fra at mens vi deler en rekke verdier med Vesten, så finnes det en grunnleggende forskjell. Vi lever med våre verdier i en krigssone. Denne situasjonen tillater oss ikke å reagere på noen annen måte. Vi er nødt å fjerne denne trusselen. Vi kan ikke forbli ofre, forklarte Gantz. Han fortalte også at hans mor sa til ham under Gaza-krigen at "dere må ikke slutte med å sende dem mat. Og ikke slutt å kjemp!" – Dette er essensen. Vi må forbli moralske, samtidig som vi fortsetter å kjempe mot truslene, sa Gantz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart