Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israelforening ble presset til å avlyse møte med Morris

The Israel Society på Cambridge-universitetet gav etter for press fra muslimer etter at de valgte å invitere den israelske historie-professoren Benny Morris til å forelese. Møtet, som skulle ha funnet sted torsdag 4. februar, ble til slutt avslyst. Aktivistene mot forelesningen beskyldte Morris for "islamofobi" og "rasisme". Kampanjen ble ledet av Benny White. Han var selv student ved Cambridge frem til 2005 og er forfatter av boken "Israelsk apartheid – en nybegynnerguide". På Facebook satte han opp en protestside mot Morris som hevder at "i forskjellige anledninger har han gitt uttrykk for islamofobiske og rasistiske holdninger mot muslimer og arabere." White legger til: – Vi finner det anstøtelig og frastøtende at en offisiell studentgruppe i det hele tatt ønsker å invitere et slikt individ. Muslimske grupper på Cambridge har i løpet av de par siste årene hatt forelesere som forsvarte terrorangrep mot en jødisk bibelskole, angrep mot britiske marinestyrke og angrep mot Israel. – Cambridges palestina-lobby har invitert en mann som åpent har sagt at han vil "danse med glede" på Trafalgar Square dersom en iransk rakett rammer Israel, opplyser Jake Witzenfeld i Cambridge University Israel Society til Jerusalem Post. Morris ble i stedet invitert til å forelese på universitetets fakultet for politiske og internasjonale studier. Benny Morris holdt foredrag i regi av MIFF både i 2007 og 2009.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart