Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

USA venter på «formell respons»

USAs utenriksdepartement sier de venter på en "formell respons" fra Israel på krav Obama-administrasjonen har rettet mot landets regjering. Utenriksminister Hillary Clinton ringte Benjamin Netanyahu i forrige uke og rettet en rekke krav for å få de indirekte forhandlingene tilbake på skinnene. Et av disse var at Israel stanser utbygging av jødiske områder i Øst-Jerusalem. Under utenriksdepartementets pressekonferanse mandag nektet en talsmann å kommentere Netanyahus erklæring om at bygging av boliger i Øst-Jerusalem vil fortsette. – Da hun gjorde klart hva de passende reaksjoner ville være for statsministeren, ba hun om en respons fra den israelske regjeringen. Vi venter på den responsen, sa en talsmann for det amerikanske utenriksdepartementet. Han sa også at USAs Midtøsten-utsending George Mitchells planlagte reise til Midtøsten kan bli avlyst dersom ikke administrasjonen får de formelle svar de ønsker seg.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart