Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fem drept i kollisjon

Minst fem mennesker ble drept da en buss kolliderte med en lastebil ved Gilon-krysset i Galilea torsdag. To personer ble erklært døde på stedet, mens tre andre døde på vei til sykehuset. Titalls andre ble såret, hvorav tilstanden til fem av dem skal være alvorlig, opplyser Yedioth Aharonoth. Ifølge hjelpemannskapet skal så mange som 30 mennesker til sammen ha blitt såret. Store politistyrker og medisinsk personell fra Magen David Adom, assistert av et helikopter, tok seg av de sårede og evakuerte dem til ulike sykehus i nærheten. Politiet i Galilea-distriktet forklarer at ulykken fant sted da bussen kjørte over i motsatt kjørefelt. Kjøretøyene kolliderte med langsiden mot hverandre. Tett trafikk gjorde det svært vanskelig for hjelpemannskapet å komme seg til ulykkesstedet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart