Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Russland avviser kritikk fra Israel

Russland avviste torsdag kritikken fra Israel, etter at president Dmitry Medvedev møtte Hamas-leder Khaled Mashaal i Damaskus tidligere denne uken. En talsmann for Israels utenriksdepartement beskrev onsdag møtet som "dypt skuffende", ettersom Hamas er "en terrororganisasjon i alle betydninger av ordet." Mens EU, Israel og USA definerer Hamas som en terrorgruppe, insisterer russerne på at organisasjonen ikke bør isoleres, skriver Yedioth Aharonoth. – Hamas […] er en bevegelse med tillit og sympati hot et betydelig antall palestinere. Vi har regelmessig kontakt med denne bevegelsen, sa en talsmann for det russisk utenriksdepartement som et svar på den israelske kritikken. – Det er jo i tillegg kjent at alle andre medlemmer i Midtøsten-kvartetten også har noe form for kontakt med Hamas-lederskapet, selv om de av en merkelig grunn er for beskjedne til å innrømme det for offentligheten, fortsatte han. Midtøsten-kvartetten består av EU, FN, USA og Russland.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart