Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Tyske jøder vil seile til Gaza-stripen

Den tysk-jødiske organisasjonen Jewish Voice for Peace in the Middle East sier de forbereder en jødisk skipsflåte som skal bryte blokaden av Gaza-stripen. – Vi ønsker å dra i løpet av juli. Vi har én liten båt så langt, som har plass til 12 til 16 personer – mesteparten jøder, forklarer et medlem av organisasjonen til Yedioth Aharonoth. – Å få tak i en båt til betyr flere utgifter, men vi vurderer det. På grunn av den begrensede plassen vil vi bare ha med oss skoleutstyr. Det vil være musikere om bord som kan undervise barna. De trenger å se at jøder ikke er slik som de får dem beskrevet, forklarer hun. Selv er hun overbevist om at Israel ikke gjorde det rette da de stanset en flåte på seks skip fra å nå kysten til Gaza-stripen natt til tirsdag. – Ved å stanse flåten oppførte Israel seg som kriminelle. Israel kan ikke oppføre seg som pirater, mener medlemmet. Les hvorfor Israel må kontrollere varer og besøk til Hamas-regimet på Gaza-stripen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart