Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vårt hat mot dem er så intenst, at jeg kunne ønske vi var bomber, og eksploderte blant disse brødre til apekatter og griser

Imam Ahmad Ibrahimi var koordinator for delegasjonen fra Algerie som deltok på Gaza-flåten. 4. juni ble han intervjuet på tv-stasjonen til Hamas, Al-Aqsa TV. – Vårt hat mot disse folkene [israelerne] er så intenst at vi ønsket at vi kunne være bomber, og eksplodere blant disse brødre av apekatter og griser, sa Ibrahimi. Imamen ser på alle ikke-muslimer som én gruppe. Han har ingen tro på at ikke-muslimske land skal kunne legge press på Israel. – Dersom vi skal ha nytte av det som skjedde, må vi mobilisere de muslimske folkene og den arabiske nasjonen, fordi den palestinske sak er en rent islamsk religiøs sak. Dersom Palestina blir frigjort, vil hele verden endre seg. Vi ønsker ikke en nasjonal palestinsk stat eller grenser. Vi ønsker Palestina i sin helhet, sa Ibrahimi. Se hele klippet med engelsk tekst på nettsiden til Memri.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart