Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Forhør avslører at rundt hundre aktivister er rekruttert til terror

De pågående forhørene av passasjerene ombord på Mavi Marmara, flaggskipet til Gaza-flåten, viser at flertallet av dem som gikk til angrep på soldatene har forbindelser med internasjonale terrorgrupper. En israelsk etterforskning viser at rundt hundre av personene hadde infiltrert nødhjelpsflåten, med den hensikt å skulle angripe israelske soldater ved hjelp av våpen. Noen blant dem har forbindelser med al-Qaida. Flertallet av de mistenkte er tyrkere, men noen er også jemenitter og indonesere. Den store majoriteten av de rundt hundre terroristene ble rekruttert av den tyrkiske nødhjelpsorganisasjonen IHH. Det er den samme organisasjonen som i stor grad organiserte nødhjelpsflåten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart