Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mossad-sjef frykter Israel er blitt mindre viktig for USA

Mossad-sjef Meir Dagan uttrykker seg sjelden offentlig, men nå kommer han med bekymringsmelding om USAs holdninger overfor Israel. – Israels viktighet var større da det var konflikt mellom blokkene. Men i år har det vært en nedgang i Israels viktighet, uttalte han da han informerte Knessets medlemmer om sikkerhetssituasjonen. – Dersom vi sier at USA på 1990-tallet var som et "verdenspoliti", en makt som kunne løse konflikter, så er USAs makt til å løse konflikter blitt mindre i det første tiåret av det nye årtusenet. Valget av president Barack Obama var et signal om at landet tilpasser seg en mildere linje og vil ikke lenger bruke makt for å løse konflikter. Det er blitt sett på som svakhet, og gir Israel mindre spillerom i de diplomatiske forhandlingene, sa Dagan.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart