Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Skip fra Libya ligger på vent

I morgentimene onsdag kommer det ulike meldinger om skipet Amalthea som en libysk organisasjon har sendt med kurs mot Gaza-stripen. NTB melder, med lederen for Gaddafi International Charity and Development Foundation som kilde, at åtte israelske krigsskip omringer skipet og hindrer det å fortsette. Nyhetsbyrået Reuters melder at skipet ligger rolig 88 kilomter fra Egypt og 128 kilometer fra Gaza-stripen i internasjonalt farvann. – Vi har situasjonen under oppsikt, sier en israelsk talskvinne. Kapteinen på at skipet skal ha opplyst at de har motorproblemer, og at det er grunnen til stillstanden, melder Israel Radio. Israelske tjenestemenn har spekulert i om det er uenighet mellom mannskapet på tolv og de ti pro-palestinske aktivistene om hvilken havn skipet skal gå til. Al-Jazeera, som har en reporter ombord på skipet, sier fire israelske krigsskip er i nærheten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart