Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israelske jøder føler seg isolerte

56 prosent av de israelske jødene føler at "hele verden er imot oss", viser den siste undersøkelsen fra Peace Index-prosjektet. Mange israelere regner med at verden vil fortsette å være mot dem også i framtiden. 77 prosent svarer at det er det samme hva Israel gjør og hvor mange innrømmelser de kommer med til palestinerne. Så mange som 54 prosent mener at Israel er komplett eller moderat isolert. På den andre siden er 75 prosent av de israelske araberne uenige i påstanden om at alle er imot Israel. 48 prosent er enige i at Israel er isolert, mens 51 prosent mener at landet ikke er uten venner. Oppsiktsvekkende nok er den arabiske befolkningen langt mer fornøyd med den sittende regjeringen enn Israels jøder. Kun 34 prosent av de sistenevnte mener regjeringens innsats er moderat eller svært tilfredsstillende. Derimot gir 47 prosent av araberne regjeringen enten gode eller svært gode skussmål.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart