Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Politiet: – Barak og Ashkenazi ikke innblandet i Galant-saken

Israelsk politi uttalte torsdag at forsvarssjef Gabi Ashkenazi, forsvarsminister Ehud Barak og resten av forsvarsledelsen ikke er involvert i den såkalte «Galant-saken».
Et dokument tilsynelatende signert i generalmajor Yoav Galants navn beskriver hvordan han planlegger å sverte sine rivaler i kampen om stillingen som forsvarssjef. Selv har han hele tiden hevdet at dette brevet er en forfalskning, en forklaring som politiets etterforskning har bekreftet stemmer.
Politiet opplyser at de har en potensiell mistenkt som har kontakter i forsvarsledelsen. Den mistenkte har ennå ikke blitt avhørt eller arrestert, men vil trolig bli kalt inn til avhør i løpet av de nærmeste dagene, informerer Yedioth Aharonoth.
Rett etter politiets pressekonferanse sendte regjeringsadvokat Yehuda Weinstein ut en pressemelding. I den klargjorde han at det nå ikke er noen lover som forhindrer ansettelsen av en ny forsvarssjef. Weinstein satte i forrige uke en stopper for prosessen, grunnet at så mange i forsvarsledelsen var under etterforskning.
Barak bekrefter overfor israelske medier at arbeidet med å finne en ny forsvarssjef vil fortsette i løpet av de nærmeste dagene. Han uttrykte også lettelse over at han og forsvarsledelsen ikke lenger var under etterforskning.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart