Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Regjeringstoppene drøfter forlenget byggestans

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å få samlet regjeringens sju toppministre tirsdag ettermiddag for å diskutere forlengelse av byggestansen på Vestbredden, ifølge Ha’aretz. Likud-lederen skal være interessert i en 60 dagers forlengelse, imot at USA gir Israel garantier i de direkte forhandlingene med palestinerne. PA-president Mahmoud Abbas kom søndag med sin endelige beskjed om at palestinerne ikke ønsker å fortsette forhandlingene dersom ikke byggestansen fortsetter. Dersom Netanyahu skulle lykkes i å overbevise sine viktigste medarbeidere, vil han ta saken videre til forsvarsledelsen senere samme dag. Forsvarsminister Ehud Barak (Ap), etterretnings- og atomenergiminister Dan Maridor (Likud) er to av de sju som ganske sikkert vil støtte statsministeren. Utenriksminister Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu) vil utgjøre den tyngste motstanden. Netanyahu håper å få med seg de tre ministrene Benny Begin (Likud), Moshe Ya’alon (Likud) og Eli Yishai (Shas) på en forlengelse.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart