Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Rick Sanchez fikk sparken i CNN etter jødeuttalelser

Den amerikanske mediegiganten CNN opplyser torsdag at de har sparket programvert Rick Sanchez. Dagen før kalte han sin talk show-kollega i The Daily Show Jon Stewart for en ”fanatiker”, da han ble intervjuet i et radioprogram. Sanchez hevdet at Stewart er fanatisk mot alle som ikke liker ham. Selv har han en rekke ganger vært offer for Stewarts spøker. I tillegg til dette prøvde Sanchez i intervjuet på en morsom måte å stille spørsmål ved om jødene i USA i det hele tatt er en minoritet. Han hevdet at amerikanske nyhetskanaler på fjernsyn er kontrollert av jøder, og at de derfor umulig kan være utsatt for anti-jødiske fordommer. Stewart er selv jøde. – Alle dem som styrer CNN er på mange måter som Stewart, og en rekke mennesker som styrer alle de andre nyhetskanalene er på mange måter som Stewart. Og å påstå at de, de menneskene i dette landet som er jødiske, på noen måte er en undertrykt minoritet? Ja, liksom (sarkastisk). Jeg kan ikke se for meg at noen skal slite med å få jobb et sted fordi de er jøder, skal Sanchez ha sagt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart