Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Forberedt på ensidige palestinske tiltak

Den israelske regjeringen ble ikke overrasket da PA tidligere denne uken truet med å søke verdenssamfunnets anerkjennelse for en palestinsk stat. Nå som forhandlingene mellom partene igjen har brutt sammen, begynner israelerne å diskutere "plan B". – PA-president Mahmoud Abbas kan kanskje forlate forhandlingsbordet en gang for alle. Han har allerede sagt nei til flere seriøse tilbud fra tidligere statsminister Ehud Olmert. Så når det er tilfellet er det ingen grunn til å tro at han ville gått med på de nåværende tilbud, som er langt mindre attraktive, forklarer en regjeringskilde til Yedioth Aharonoth. – Derfor må Israel begynne å forberede seg på en annen måte å handle på. Dersom det ikke finnes noen partner må vi tenke alternativt, sier han. Kilden legger til at dette ikke trenger å innebære en "fullstendig løsning", men at "det er umulig å fortsette og investere så mye innsats i realitetene på bakken". Dette kan bety at Olmerts såkalte "konvergensplan" blir gjenopplivet, hevder avisen. Den gikk ut på å styrke de store bosetningene på Vestbredden, men evakuere de spredte enkeltbosetningene som ligger øst for sikkerhetsbarrieren. På denne måten kan Israel selv komme til å danne den endelige landegrensen mot et framtidig Palestina.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart