Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Gates vil gi sanksjoner mer tid mot Iran

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

USAs forsvarsminister Robert Gates sier militær aksjon mot Iran fortsatt er et alternativ, men han tror ikke trussel om maktbruk er den eneste måten å stanse den islamske republikken i å skaffe seg atombombe. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har fremmet krav om økt militært press på Iran under sitt USA-besøk. – Den eneste måten å sikre at Iran ikke blir væpnet med atomvåpen, er å skape en troverdig trussel om militær aksjon dersom landet ikke stanser sitt atomvåpenprogram, skal Netanyahu ha sagt i møte med visepresident Joe Biden søndag. Gates mener de økonomiske sanksjonene rammer Iran hardt, og at disse må få virke i lengre tid.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart