Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Wiesenthal-senteret kårer verste antijødiske sitater i 2010

I forrige uke offentliggjorde Simon Wiesenthal-senteret det de mener er de ti verste antisemittiske uttalelsene i 2010. På førsteplass havnet Helen Thomas, tidligere korrespondent ved Det hvite hus for United Press International. Hun fikk sparken etter at hun for syv måneder siden sa: "Jødene bør komme seg i helvete bort i fra Palestina. De burde dra hjem til Polen, Tyskland, USA eller hvor som helst ellers." Hun har ikke kommet med noen unnskyldning for uttalelsen, på tross av sterkt press. Tvert imot kom hun med en ny sterkt antisemittisk uttalelse: – Kongressen, Det hvite hus, Hollywood og Wall Street er eid av zionister. Andreplassen på listen fikk filmregissør Oliver Stone, for å ha uttrykt følgende: – Hitler er en enkel syndebukk gjennom historien som blir billig brukt. Han er et produkt av en rekke handlinger. Det handler om årsak og effekt. Og han fortsatte: – Hitler gjorde langt mer skade for russerne enn for jødene. Det er et større fokus på Holocaust enn russernes lidelser fordi jødene dominerer mediene. Han har også uttalt seg kritisk til den angivelige jødiske kontrollen over de viktigste personene i regjeringen. – Det er en stor lobby i USA og de arbeider hardt. De er etter deg for enhver kommentar og er den mektigste lobbyen i Washington. Israel har ødelagt den amerikanske utenrikspolitikken i årevis. På tredjeplass følger den tidligere malaysiske statsministeren Mahatir Muhammed som har lagt ut om "det jødiske problemet i europeiske land". Den fjerde på listen er PAs viseinformasjonsminister Al-Mutawakil Taha som for kort tid siden hevdet at jødene ikke har noen historisk tilknytning til Tempelplassen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart