Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fire millioner Holocaust-ofre identifisert

Myndigheten for minnet av Holocausts martyrer og helter ved Yad Vashem-museet har klart å identifisere fire millioner av de jødene som ble drept under andre verdenskrig, opplyste de tirsdag. Dette utgjør to tredjedeler av antallet jødiske menn, kvinner og barn som måtte bøte med livet under Nazi-Tysklands grusomheter. – Tyskerne ønsket ikke bare å utrydde jødene, men de ønsket også å utrydde minnet om dem. Et av Yad Vashems sentrale mål er å gi et ansikt og et navn til hvert eneste Holocaust-offer og gi dem deres identitet tilbake, forklarer senteret. For seks år siden offentliggjorde Yad Vashem en stor database på internett, som da inneholdt navnene på rundt tre millioner ofre. Siden den gang har ansatte ved minnestedet arbeidet for å identifisere de personene som ennå ikke er identifisert.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart