Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Alle vet at Jesus var en palestiner

Nylig på den offentlige palestinske fjernsynskanalen PA TV ble det vist et intervju med forfatteren Samih Ghanadreh fra Nasaret. Han ble intervjuet om sin nye bok ”Kristendommen og dens forbindelser til islam”. Han hevdet under sendingen sendt på PA TV 3. desember at Jesus slettes ikke var noen jøde, men en palestiner. – Martyren president Yassir Arafat pleide å si: ”Jesus var den første palestinske martyren.” Jeg har hørt ham si den setningen mange ganger, hevdet Ghanadreh. Til dette skyter journalisten inn: – Han (Jesus) var jo palestiner. Ingen fornekter det. Forfatteren fortsetter: – Han var en palestinsk martyr. Han (Arafat) bidro også med denne martyrdommen for Palestina. Tidligere i år har Fatahs kommunikasjons- og utdanningsmyndighet hevdet på sine nettsider at jomfru Maria, Jesu mor, var "av den palestinske nasjonen". Jesus ble født av en jødisk kvinne med jødisk avstamning, ble omskåret som jøde og studerte de jødiske hellige skrifter.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart