Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Chile benekter rykter om Palestina-anerkjennelse

– Chile støtter opprettelsen av en palestinsk stat, men etter mitt syn er det noe annet enn å anerkjenne en palestinsk stat, sa Chiles utenriksminister Alfred Moreno fredag. Han kommenterte medierapporter som har kommet i hjemlandet, om at regjeringen var i ferd med å anerkjenne «Palestina» som en selvstendig og uavhengig stat.
– Chile har alltid støttet forhandlinger mellom begge parter. Så det virkelige spørsmålet er hvordan kan vi hjelpe til for å få i gang igjen fredsprosessen. Vi har møtt partene. Vi har hatt et møte med Abbas, vi har snakket med Israel – faktisk to ganger med statsminister Benjamin Netanyahu – men vi må alle forstå at problemet er mye større enn bare [strid om] landområder. Du har problemer som tilgang til vann, grensene for Jerusalem og så videre. Det er derfor Chile ikke vil endre holdning eller miste retningen, forklarte utenriksminister Moreno.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart