Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

ADL håper på en rolig maktovergang i Egyp

Anti Defamation League (ADL) ser på Hosni Mubaraks avgang som «en ekstraordinær historisk utvikling i Egypt og Midtøsten». Organisasjonen uttrykte håp om at maktovergangen i landet vil skje på fredfullt vis.
– Demonstrasjonene av folket i Egypt mot regimets makt og undertrykkelse, og deres krav om større frihet, politisk ansvarlighet og gjennomsiktighet, er inspirerende for alle som setter pris på demokrati og frihet, heter det i uttalelsen.
ADL skrev også at det er mange ukjente faktorer framover, som for eksempel Det muslimske brorskaps innflytelse i demokratiet. Også fredsprosessen med Israel kan være i fare.
– Folket i Egypt må nå kanalisere sine følelser til forandring mot den mye vanskeligere oppgaven det er å bygge fundamentet for et sant åpent, inkluderende og stabilt demokrati. Et sant demokratisk Egypt vil involvere strukturelle, juridiske og politiske reformer og bygging av demokratiske institusjoner, skriver ADL.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart