Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel sendte protestbrev til sikkerhetsrådets medlemmer

Israel har informert de 15 medlemmene i FNs sikkerhetsråd om at dersom palestinerne lykkes med å få en anerkjennelse for en stat innenfor 1967-grensene i september, vil Israel svare med flere ensidige tiltak. Utenriksdepartementets direktør Rafael Barak sendte forrige uke et klassifisert brev til 30 israelske ambassader, melder kilder i departementet tilHa’aretz. Der ba ham dem om å rette diplomatisk protest mot høyest mulig nivå i de nasjonale myndighetene, som respons på de palestinske tiltakene. De skal ha gitt beskjed om at internasjonal anerkjennelse av Palestina betyr at PA vil bli oppfordret til å droppe forhandlinger med Israel, siden de kan få det de vil ha uten å forhandle direkte.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart