Kidnappet palestina-aktivist funnet drept

En pro-palestinsk aktivist fra Italia, Vittorio Arrigoni, ble torsdag kidnappet av islamske ekstremister. Politistyrker fra Hamas-regimet fant noen timer senere liket av mannen, som var blitt hengt i en bolig i Gaza by.
Kilder til Yedioth Aharonoth sier Hamas stormet en leilighet på Gaza-stripen som tilhørte et medlem av en terrorgruppe som publiserte en video av den kidnappede italieneren. To menn skal være arrestert for handlingene, mens flere skal være ettersøkt.
Det italienske utenriksdepartementet fordømmer drapet. Familien og vennene hans er i sjokk etter hendelsen, rapporterer Yedioth Aharonoth.
– Mennesker som stod ham nær, slik jeg gjorde, er nedslått og fylt av smerte, forteller en venninne av ham.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart