Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel solgte våpen til Argentina under Falklandskrigen

I all hemmelighet solgte Israel våpen og utstyr til Argentina under Falklandskrigen i 1982, skriver den argentinske forfatteren og journalisten Hernan Dobry i boken «Operation Israel: the rearming of Argentina during the dictatorship (1976/1983)». Israels daværende statsminister Menachem Begin skal ha vært ekstra motivert til å hjelpe Argentina på grunn av sitt fiendskap mot britene. Begins nære venn Dov Gruner ble henrettet av de britiske mandatmyndighetene i Palestina i 1947.
Våpenleveransene til Argentina, som gikk via Peru, kan ha vært hemmelig for omverden, men ikke for britene, og fikk heller ikke avgjørende påvirkning for krigen. Storbritannia vant Falklandskrigen i løpet av 70 dager.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart