Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel godkjenner vei til palestinsk by

Israel vil godkjenne byggingen av en ny veistrekning til den planlagte palestinske byen Rawabi på Vestbredden. Avgjørelsen tolkes av mange som et forsøk fra statsminister Benjamin Netanyahu på å vise godvilje overfor PA.
Rawabi ligger nord for Ramallah i sone A, som er under de palestinske myndighetenes sivile og sikkerhetsmessige kontroll. Ifølge PAs første planer ville veien gå gjennom sone C, som er under full israelsk kontroll. Men siden det var sannsynlig at mange bosettere ville vanskeliggjøre godkjennelsesprosessen, har planene blitt omgjort. Den nye veien vil bare gå et kortere stykke gjennom sone C, mens resten vil gå gjennom sone B. Denne sonen er under palestinernes sivile kontroll. De israelske sikkerhetsstyrkene har gitt sin godkjennelse til planene, skriver Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart