Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Syrere flykter over grensen til Tyrkia

Natt til torsdag flyktet rundt 122 syrere fra landsbyen Jisr al-Shugur over grensen til Tyrkia. De fryktet for sine liv etter at militære tropper og stridsvogner nærmet seg. Regjeringen har beskyldt bevæpnede bander i området for å ha drept flere sikkerhetstjenestemenn.
Samtlige av flyktningene reiste til landsbyen Karbeyaz Koyu på andre siden av grensen. De ble siden tatt hånd om i flyktningleiren som er satt opp av Røde halvmåne i Yaylatag, 45 kilometer vest for Karbeyaz Koyu. Til sammen er nå over 420 syrere ankommet her.
Tyrkias statsminister Tayyip Erdogan lover at landet ikke vil stenge grensene for de som flykter fra regjeringens voldsbruk i nabolandet. Han ba også Damaskus vise større toleranse overfor demonstrantene i landet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart