Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Netanyahu frykter tredje intifada

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Statsminister Benjamin Netanyahu frykter at det kan bryte ut en tredje intifada denne sommeren, før palestinerne skal be FN anerkjenne «Palestina» som en selvstendig stat i september. Det avslører kilder nær statsministeren.
– Netanyahu er redd han ikke klarer å stanse det som skal skje i september. Statsministeren bruker mye tid på å overbevise europeerne om at dersom opprør bryter ut etter erklæringen av en palestinsk stat vil ikke ansvaret falle på Israel, forklarte en kilde.
I verste fall frykter IDF at titusener av palestinere og israelske arabere kan samle seg flere steder etter statsdannelsen, i demonstrasjoner som kan bryte ut i opprør og konflikt med israelske sikkerhetsstyrker.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart