Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Netanyahu frykter tredje intifada

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Statsminister Benjamin Netanyahu frykter at det kan bryte ut en tredje intifada denne sommeren, før palestinerne skal be FN anerkjenne «Palestina» som en selvstendig stat i september. Det avslører kilder nær statsministeren.
– Netanyahu er redd han ikke klarer å stanse det som skal skje i september. Statsministeren bruker mye tid på å overbevise europeerne om at dersom opprør bryter ut etter erklæringen av en palestinsk stat vil ikke ansvaret falle på Israel, forklarte en kilde.
I verste fall frykter IDF at titusener av palestinere og israelske arabere kan samle seg flere steder etter statsdannelsen, i demonstrasjoner som kan bryte ut i opprør og konflikt med israelske sikkerhetsstyrker.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart