Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Mandag talte USAs president Barack Obama på en kampanjemiddag for potensielle jødiske givere til sin presidentvalgkamp. Han forsikret om at båndene mellom Washington og Jerusalem er ubrytelige. – Vårt ubrytelige prinsipp vil være at USA og Israel alltid vil være trofaste allierte og venner, at det båndet er ubrytelig og at Israels sikkerhet alltid vil være blant de topprioriterte sakene i amerikansk utenrikspolitikk. Det er fordi at det er det rette å gjøre, at Israel er vår nærmeste allierte og venn. Det er et robust demokrati, de deler våre verdier og prinsipper, understreket Obama til kraftig applaus fra salen.

En egyptisk kilde sier til London-avisen al-Hayat at Hamas nylig avslo et tilbud fra Israel som ville fått i gang igjen forhandlingene om løslatelse av Gilad Shalit. Det er fem år siden den israelske soldaten ble kidnappet av Hamas, og han har sittet i deres fangenskap siden.
Den arabiskspråklige avisen beskriver Israels tilbud som «radikalt og veldig annerledes».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart