Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Vi vil ikke bli overrasket denne gangen

Israel har brukt «betydelige etterretningsressurser» for å finne ut hvem og hva som befinner seg ombord i skipene som er en del av Gaza-flåten. Regjeringskilder sier IDF har tatt lærdom av rapportene som er skrevet både av en FN-nedsatt komité og en komité nedsatt av Israel etter fjorårets drama, da ni tyrkiske terrorister ble drept. Den gang var ikke Israel tilstrekkelig forberedt på den voldelige motstanden de møtte ombord i det tyrkiske skipet Mavi Marmara.
Men denne gangen, sier kildene til Jerusalem Post, har Israel satt av egne etterretningsarbeidere for å hele tiden vite hvordan utviklingen er i forhold til årets forsøk på å bryte sjøblokaden av Gaza-stripen. Trolig er det disse som søndag avslørte at terrorister allerede har gjemt svovel på minst en av båtene, som de ønsker å bruke mot IDF-soldater. Videre frykter kilden at disse terrorelementene vil bruke uskyldige sivile deltakere som skjold i eventuelle kamper mot israelerne.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart