Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Abbas fortjener ikke godvilje-tiltak

Mahmoud Abbas fortjener ikke noen slags godvilje-tiltak fra Israel, sa utenriksminister Avigdor Lieberman etter et møte med Knessets utenriks- og forsvarskomité onsdag. Lieberman avviser planen om å utlevere likene til 84 palestinske terrorister til de palestinske selvstyremyndighetene.
– Alle som ser på de valg Abbas tar akkurat nå, kan se at de er ødeleggende og foraktelige tiltak mot Israel. Det begynte med hans forsøk på å anklage IDF-offiserer i Haag for forbrytelser under Operasjon Støpt Bly [Gaza-krigen 2009], noe som er hans personlige initiativ. Det samme gjelder hans kampanje for en anerkjennelse [av «Palestina»] uten avtale, som han også personlig leder. Så han fortjener ingen godvilje-tiltak, snarere tvert imot, argumenterte Lieberman.
Utenriksministeren gjorde det klart at Israel vil svare med ensidige tiltak dersom palestinerne går til FNs generalforsamling for å få anerkjennelse. – Vi har gjort klar flere alternative reaksjonsmåter, sa Lieberman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart