Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kuwait avviser søksmål mot Israel

Justisdepartementet i Kuwait planlegger å avvise et søksmål som parlamentsmedlemmet Waleed Al-Tabtabaei og andre har rettet mot den israelske regjeringen. Al-Tabtabaei var ombord på Gaza-flåten i år 2010, og ville saksøke Israel for det han opplevde som et ydmykende og krenkende angrep.
Det er tidligere blitt rapportert at Kuwait ville ta saken videre til en internasjonal domstol, men disse planene er nå skrinlagt, melder Arab Times Online på bakgrunn av en artikkel i avisen Al-Dar. Kuwaitiske myndigheter er blitt advart om at Israel kunne komme til å vinne saken, og Kuwait måtte ha betalt milliarder av dollar i erstatning fordi Gaza-flåten brøt internasjonal lov i sitt forsøk på å bryte sjøblokaden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart