Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Obama talte til FNs generalforsamling

I sin tale til Generalforsamlingen i FN onsdag gjorde USAs president Barack Obama det klart at han avviser palestinernes planer for å be organet anerkjenne Palestina som en stat. Han oppfordret dem til å returnere til forhandlingsbordet med Israel.
– Jeg føler meg sikker på at det ikke finnes noen snarveier til å ende konflikten som har pågått i årtier. Fred kommer ikke gjennom uttalelser og resolusjoner i FN, uttrykte Obama.
– Når alt kommer til alt er det israelerne og palestinerne – ikke oss – som må komme til enighet om saker som splitter dem, om grenser og sikkerhet, om flyktninger og Jerusalem, la han til.
Videre talte Obama om Israels bekymringer som stat og om viktigheten av at Israel-venner verden over forstår at en palestinsk stat er nødvendig.
– La oss være ærlige her: Israel er omringet av naboer som har startet en rekke kriger mot dem. Israelske innbyggere har blitt drept av raketter mot husene sine og selvmordsbomber på bussene deres. Israelske barn som vokser opp vet at over alt i regionen blir andre barn lært opp til å hate dem.
– Israel, et lite land med mindre enn åtte millioner innbyggere, ser en verden full av ledere fra langt større nasjoner som ønsker å utslette dem fra kartet. Det jødiske folk bærer byrden av hundrevis av år i eksil, forfølgelse, samt det friske minnet av seks millioner mennesker som ble drept rett og slett på grunn av hvem de var.
– Disse fakta kan ikke fornektes. Det jødiske folk har skapt en suksessfull stat i sitt historiske hjemland. Israel fortjener anerkjennelse. De fortjener normale relasjoner med sine naboer. Og venner av det palestinske folk gjør ingen en tjeneste ved å fornekte denne sannheten, akkurat som venner av Israel må se behovet for en tostatsløsning med et trygt Israel ved siden av et uavhengig Palestina.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart