Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arbeiderforeningen erklærer arbeidskonflikt

Leder i Arbeiderforeningen, Ofer Eini, erklærte tirsdag arbeidskonflikt, informerer Yedioth Aharonoth. Med det gjør han klart til å sette igang generalstreik om to uker, i god tid før den sosiale protestbevegelsens datoer for nasjonalstreik, 29. oktober og 1. november.

Eini krever at regjeringen umiddelbart etterkommer kravene til protestbevegelsen, så langt det lar seg gjøre.

– Det kan ikke eksistere noen sosial rettferdighet uten at kontraktarbeidernes situasjon tar slutt. Vi har mange arbeidere som angivelig arbeider for en arbeidsgiver, men som de facto arbeider for en annen innleier. Det er en form for slavearbeid, hevdet han i en presseuttalelse.

Lærernes ulike fagforbund er ventet å ta del i massestreiken om to uker. Det betyr at hele utdanningssektoren er ute i streik, inkludert studenter, sammen med havnearbeidere, flyplassansatte, togansatte og offentlig ansatte i kommunene og sentralt.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart