Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Nasjonalstreik ved månedsskifte

29. oktober og 1. november vil den sosiale protestbevegelsen i Israel arrangere "den første nasjonalstreiken" i landets historie, har bevegelsens ledere offentliggjort. Initiativet virker godt planlagt.

Tirsdag vil Arbeiderforeningens leder Ofer Eini erklære arbeidskonflikt, som betyr at han kan sette igang en generalstreik innen to uker. Mange studenter varsler også at de vurderer å droppe åpningen på skoleåret. Lederne forklarer at de ønsker å knytte til seg «så mange personer, forretninger, samfunn, institusjoner og sosiale organisasjoner som mulig» under streiken.

– Vi oppfordrer befolkningen i landet, studenter og ansatte, til å streike én dag (29. oktober) som en protesthandling mot den harde sosiale situasjonen i landet og regjeringens ignorering av protestbølgen. 1. november vil hver av oss streike for våre egne personlige vanskeligheter, men også for å identifisere oss med hverandres vanskeligheter. Vi vil aldri igjen være alene, forklarer de i en pressemelding.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart