Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jordan koker

Det har vært store demonstrasjoner i Jordans hovedstad Amman i løpet av den siste uken. (Illustrasjonsfoto: Roba Al-Assi, flickr)
Det har vært store demonstrasjoner i Jordans hovedstad Amman i løpet av den siste uken. (Illustrasjonsfoto: Roba Al-Assi, flickr)
Regjeringen i Jordan har nylig bestemt å øke prisene på drivstoff og andre oljeprodukter. Det har brakt tusenvis av demonstranter ut på gatene flere steder i landet. Det muslimske brorskapet utfordrer makten til kong Abdullah II.

I stedet vil regjeringen øke subsidiene på brød og strøm, slik at disse produktene altså blir billigere. Landet er ventet å få en milliard dollar fra Det internasjonale pengefondet (IMF) i bistand for å forhindre en alvorlig økonomisk krise.

Lederen for Islamsk aksjonsfront, det politiske partiet til Muslimsk Brorskap, sier at regjeringen må omgjøre prisøkningene og danne en «nasjonal redningsregjering». Det er en direkte utfordring til styret i Jordan, som har kong Abdullah II på toppen.

Kilde: En artikkel av Elhanan Miller på Times of Israel 14. november 2012.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart