Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Snakk om nybegynnerflaks!

Vinneren (som er anonymisert) bak sjekken på 220 millioner kroner. (Foto: Mifal HaPais)
Mann spilte på lotteriet for første gang og vant tidenes største premie.

En israelsk mann i 30-årene vant lørdag 5. februar 220 millioner kroner på det israelske lotteriet. Det er den høyeste premien som er vunnet i landets historie. Mannen sier han aldri tidligere hadde spilt på lotteriet.

– Jeg så en reklame for den høye premien og tenkte at jeg for første gang skulle fylle ut en kupong. Med en gang jeg så vinnertallene så visste jeg at det var noe kjent med dem. Jeg fikk en følelse som jeg ikke kan forklare, sier mannen til det israelske lotteriet Mifal HaPais.

Da han innså at han hadde vunnet den største premien i Israels historie vekket han opp kona for å fortelle henne om den enorme gevinsten.

– Jeg visket i min kones øre at jeg tror jeg har vunnet lotteriet. Det var sånn jeg vekket henne, sier mannen, som forklarer at verken han eller kona klarte å sove etterpå. Adrenalinet pumpet. Likevel gikk han som normalt på jobb samme dag. Livet kommer ikke til å bli snudd på hodet.

– Vi mangler ingenting. Min karriere gjør at jeg sørger for min familie og vi er fornøyd med livet. Men det er alltid rom for forbedringer og en ting er sikkert, vi skal sikre fremtiden til våre barn og våre familier, sier han.

Gambling er for det meste forbudt i Israel, med unntak av nasjonale lotterier som Mifal HaPais og The Israeli Sports Betting Council.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart