Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov! Early bird-rabatt!

Vi trenger deg med på laget!

Barna sier de vil kjempe til de gir sitt liv i kampen mot Israel.
Barna sier de vil kjempe til de gir sitt liv i kampen mot Israel.

Lærer krig mot Israel i barnehagen

- Det er vår plikt å utdanne barna til å elske motstandskamp, Palestina og Jerusalem, slik at de vil anerkjenne viktigheten av Palestina og hvem vår fiende er, sier lederen for en barnehage tilknyttet Islamsk Jihad på Gaza.

12. juni publiserte den israelske storavisen Yedioth Aharonoth bilder fra avslutningsseremonien ved barnehagen. Barn kledde seg opp i militære antrekk, viftet med leketøysrifler og ropte anti-israelske slagord.

Barna var kledd opp i uniformer fra Islamsk Jihads væpnede fløy, Al-Quds brigadene, og hver av dem fikk en leketøysrifle. Noen av dem holdt opp bilder av Islamsk Jihads grunnlegger Fathi Shaqaqi.

Familie og slektninger var publikum da barna holdt sin krigsforestilling. Noen av dem tilhører Islamsk Jihad og andre væpnede palestinske fraksjoner.

Under seremonien ble barna bedt om å stå ved siden av falske kister kledd med flagg fra de ulike væpnede fraksjoner. Flaggene bar bilder av shahids (personer som er drept i jihad).

– Når jeg blir voksen vil jeg bli med i Islamsk Jihad og Al-Quds brigadene. Jeg vil kjempe mot zionist-fienden og skyte raketter på dem til jeg dør som martyr og blir med far i himmelen, sa en gutt som heter Hamza.

– Jeg elsker motstanden og Palestina og martyrene, og jeg vil sprenge meg selv i luften blant zionistene og drepe dem på en buss i et selvmordsangrep, sa han.

To barnehagebarn fremstiller en situasjon hvor en israelsk soldat torturerer en palestinsk fange.
To barnehagebarn fremstiller en situasjon hvor en israelsk soldat torturerer en palestinsk fange.

En lærer fra barnehagen hadde også noe å føye til:

– Ved hver avslutningsseremoni fokuserer vi på at barna skal gå inn i roller av strid og motstandskamp på Allahs måte, så de vil vokse opp til å elske motstandskampen og tjene saken til Palestina og hellig krig. Det vil også gjøre dem til ledere og krigere for å forsvare den hellige marken til Palestina, sier læreren.

Dette skal fremstille en israelsk soldat sammen med en palestinsk fange.
Dette skal fremstille en israelsk soldat sammen med en palestinsk fange.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart