Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Jødene tilber djevelen og vil bli utryddet av muslimene

- Israels barn vil bli utryddet, ble det forkynt i Al-Aqsa moskéen i Jerusalem i midten av oktober 2015. (Skjermdump fra video via PMW)
- Israels barn vil bli utryddet, ble det forkynt i Al-Aqsa moskéen i Jerusalem i midten av oktober 2015. (Skjermdump fra video via PMW)
Sjeik Khaled al-Mughrabi forkynner om en framtid der jødene vil bli utryddet. To ganger i uken underviser han i islam i Al-Aqsa-moskeen på Tempelhøyden.

Palestinian Media Watch publiserte søndag 18. oktober en ny video som viser undervisningen til den islamske predikanten Khaled al-Mughrabi. Talen ble holdt i Al-Aqsa-moskéen i gamlebyen i Jerusalem denne uken.

Al-Mughrabi fortalte tilhørerne at jødene er forutbestemt til å bygge et tempel, men de vil bli tvunget til å bygge det utenfor Tempelhøyden. I sitt nybygde tempel kommer jødene til å tilbe djevelen. Når endetiden kommer, vil muslimene oppsøke jødene overalt og utrydde dem. Sheiken refererte også til den velkjente fortellingen fra hadith som sier at jødene en dag vil gjemme seg for muslimene, men steinene og trærne vil rope: «Å, muslim, det er en jøde bak meg. Kom og drep ham!»

I talen kom al-Mughrabi med følgende erklæring: «Israels barn vil alle bli utryddet, Antikrist vil bli drept og muslimene vil leve i velstand en lang tid.»

MIFF har skrevet om denne antisemittiske hatpredikanten tidligere i artiklene – Jøder dreper barn for å bake påskebrød med blodet deres og Lærer opp barn til å bli martyrer.

Se videoopptak av sjeikens tale:


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart