- Israels barn vil bli utryddet, ble det forkynt i Al-Aqsa moskéen i Jerusalem i midten av oktober 2015. (Skjermdump fra video via PMW)
- Israels barn vil bli utryddet, ble det forkynt i Al-Aqsa moskéen i Jerusalem i midten av oktober 2015. (Skjermdump fra video via PMW)

– Jødene tilber djevelen og vil bli utryddet av muslimene

Sjeik Khaled al-Mughrabi forkynner om en framtid der jødene vil bli utryddet. To ganger i uken underviser han i islam i Al-Aqsa-moskeen på Tempelhøyden.

Palestinian Media Watch publiserte søndag 18. oktober en ny video som viser undervisningen til den islamske predikanten Khaled al-Mughrabi. Talen ble holdt i Al-Aqsa-moskéen i gamlebyen i Jerusalem denne uken.

Al-Mughrabi fortalte tilhørerne at jødene er forutbestemt til å bygge et tempel, men de vil bli tvunget til å bygge det utenfor Tempelhøyden. I sitt nybygde tempel kommer jødene til å tilbe djevelen. Når endetiden kommer, vil muslimene oppsøke jødene overalt og utrydde dem. Sheiken refererte også til den velkjente fortellingen fra hadith som sier at jødene en dag vil gjemme seg for muslimene, men steinene og trærne vil rope: «Å, muslim, det er en jøde bak meg. Kom og drep ham!»

I talen kom al-Mughrabi med følgende erklæring: «Israels barn vil alle bli utryddet, Antikrist vil bli drept og muslimene vil leve i velstand en lang tid.»

MIFF har skrevet om denne antisemittiske hatpredikanten tidligere i artiklene – Jøder dreper barn for å bake påskebrød med blodet deres og Lærer opp barn til å bli martyrer.

Se videoopptak av sjeikens tale:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart