Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Vil stanse oppvigleri fra egne muslimske ledere

– Vi sier til deg, Palestina, at vi skal komme tilbake til deg, ved Allahs vilje. (…) Vi skal komme tilbake. Vi skal komme tilbake. Vårt ønske om å komme tilbake til 1967-grensene betyr ikke at vi har gitt opp Palestina, sa Ibarhim Mudiris 4. februar. Mudiris, som er en sentral muslimsk forkynner i det palestinske samfunnet, holdt talen direkte på en PA-eid tv-stasjon. Imamen selv er betalt av de palestinske selvstyremyndighetene. Nå vil de PA legge politiske restriksjoner på imamene som de selv betaler. De kan bare holde taler som er forhåndsgodkjent av myndighetene, i følge en palestinsk kilde som Jerusalem Post gjengir. Imamene som betales av Hamas og Islamsk hellig krig er det vanskeligere å kontrollere. Stans i oppvigleri mot Israel har vært et israelsk hovedkrav overfor palestinerne i årevis.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart