Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

PA endrer FN-strategi

PA ønsker sammen med de arabiske landene å foreslå en resolusjon for FNs sikkerhetsråd hvor Israels bosetninger på Vestbredden blir erklært ulovlige og kreves fjernet, skriver Akvia Eldar i Ha’aretz. PA vil heller velge denne strategien i FN, fremfor en resolusjon som ber sikkerhetsrådet anerkjenne etableringen av en palestinsk stat innenfor 1967-grensene, skriver den venstreorienterte journalisten, som er godt informert om utviklingen i de palestinske selvstyremyndighetene. Palestinerne frykter USA ville lagt ned veto dersom de hadde bedt om anerkjennelse av Palestina uten å gå veien gjennom forhandlinger med Israel. Men Washington skal få problemer med å avvise en resolusjon som erklærer bosetningene ulovlige ifølge folkeretten, mener Eldar.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart