Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Abbas gav 11.500 kroner til terroristens etterlatte

De sier de ønsker fred med Israel. Men Fatah bruker penger på å belønne familien til palestinsk "martyr" økonomisk.
Tidligere denne måneden forsøkte en palestiner å sprenge seg selv i luften ved sjekkpunktet Bekaot, sør for Beit Shean. Han hadde to rørbomber festet rundt livet. I det han stormet ut av drosjen ropte han jihadistenes kamprop «Allahu akbar!» Døde av skader En lang frakk mannen bar, og hans merkelige oppførsel skal ha gjort soldatene mistenksomme. Etter en stund sprang terroristen mot sjekkpunktet og de israelske soldatene som stod der. Etter å ha gitt gjentatte ordrer om stans, uten å få respons, åpnet soldatene ild før mannen kunne komme for nær. En israelsk bombeekspert ble kalt inn for å undersøke palestineren og avdekket umiddelbart de to bombene festet på ham. Senere døde terroristen av skadene han fikk.
Belønner terror
Den palestinske selvmordsbomberens drapsforsøk på israelske soldater har slette ikke vekket avsky hos de palestinske myndigheten.
Mandag 24. januar delte en representant for PA-president Mahmoud Abbas ut 2.000 dollar til den avdødes slektninger, melder Fatahs avis Al-Hayat Al-Jadida. Det tilsvarer 11.500 norske kroner.
– Guvernøren i Jenin-distriktet, Kadura Musa, har gitt presidentbistand til familien av shahiden (martyren) Khaldoun Najib Samoudy, under et besøk som fant sted i landsbyen Al-Yamoun. Guvernøren presiserte at bistanden er finansiell støtte på 2.000 dollar, som president Mahmoud Abbas har tildelt slektningene til shahiden, som nylig ble drept som martyr nær Hamra-sjekkpunktet av israelske okkupasjonsstyrker, rapporterer avisen.
Siste «vellykkede» angrep i 2008
I løpet av den andre intifadaen, fra august 2000 til april 2008, ble 761 israelere drept i selvmordsangrep. Rundt 70 prosent av disse var sivile, mens 30 prosent var militære. De fire første og verste årene alene ble Israel rammet av 138 selvmordsbombeangrep. Et mye større antall angrepsforsøk ble forhindret eller stanset i siste øyeblikk. Det siste «vellykkede» palestinske selvmordsangrepet fant sted 19. april 2008 ved Kerem Shalom, grenseovergangen til Gaza-stripen. Tretten personer ble skade.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart