Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PA fikk fullt UNESCO-medlemskap

Mandag vedtok UNESCOs generalforsamling at de palestinske myndighetene skulle anerkjennes som fulle medlemmer i FN-organet. Nå varsler Israels utenriksminister Avigdor Lieberman at landet må "gjennomgå sine relasjoner" med FNs kultur- og utdanningsgren.

Regjeringen kan også komme til å godkjenne «sensitive» bosetningsprosjekter som en følge av vedtaket, forklarer en diplomatisk kilde til Yedioth Aharonoth. – Det kan komme en spesifikk respons på det palestinske tiltaket, gjennom et ensidig tiltak på områder som ikke Israel ser som problematiske, men som kan møte internasjonal motstand, opplyser kilden. I tillegg har amerikanerne, som står for 22 prosent av UNESCOs budsjett, varslet også at de har fryst de 340 millionene de årlig bidrar med til organet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart