Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestinere flest imot tredje intifada

Slik så en buss ut etter å ha blitt rammet av palestinske terrorister fra Gaza-stripen, på vei mot Eilat 18. august 2011. Foto: IDF.
Slik så en buss ut etter å ha blitt rammet av palestinske terrorister fra Gaza-stripen, på vei mot Eilat 18. august 2011. Foto: IDF.
Dersom Fatah og Hamas velger å sette igang en tredje intidada vil de for øyeblikket ikke ha med seg flertallet av den palestinske befolkningen.

En ny undersøkelse fra Palestinian Jerusalem Media and Communications Center (JMCC) viser at flertallet i det palestinske folk på Vestbredden og Gaza-stripen og i Øst-Jerusalem, ikke ønsker seg en ny intifada mot Israel.

56,3 prosent går imot fornyet vold mot Israel. Det samme tallet i april 2008 var på 45,5 prosent. Dem som støtter fornyede terroraksjoner er nå nede i 29,3 prosent, sammenliknet med 49,5 prosent i 2008.

Fatah og Abbas mer populære
Andre tall fra undersøkelsen viser at fangeutvekslingsavtalen mellom Hamas og Israel ikke har svekket PA-president Mahmoud Abbas’ og Fatahs stilling blant palestinerne. Selv om 86 prosent sier seg fornøyd med hva Hamas fikk ut av utvekslingen, svarer 39,6 prosent at de støtter Fatah. Kun 18,6 prosent støtter nå terrorgruppen Hamas, som soleklart vant det siste parlamentsvalget i 2006.

Abbas øker sin oppslutning fra halvannet år siden med 3,2 prosentpoeng, og ender på 25,5 prosent. Hamas’ Ismail Haniyeh ender opp med 13,9 prosent.

At Fatah øker sin tilslutning på tross av fangeutvekslingen, har trolig sin årsak: 46,5 prosent av de spurte svarer at de reagerer positivt på Fatahs planer om å oppnå FN-medlemskap og -anerkjennelse for Palestina.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart