Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

PA-mufti sier kampen for å drepe jøder skal fortsette helt til slutt

Skjermdump fra PA TV 9. januar 2012.
Skjermdump fra PA TV 9. januar 2012.
9. januar serverte palestinske selvstyremyndigheters offisielle tv-kanal nye krigserklæringer mot "etterkommerne til apekatter og griser" [jødene]. Uttalelsene kom på et Fatah-arrangement.

Palestinian Media Watch har publisert opptak fra innslaget med engelsk oversettelse. Se det her:

[vimeo]http://vimeo.com/35139757[/vimeo]

Innslaget viser først en møteleder for et Fatah-arrangement som sier:

«Vår krig med etterkommerne til apekatter og griser er en religions- og troskrig. Lenge leve Fatah! [Jeg presenterer] Vår ærefulle sjeik.»

PA-mufti Muhammad Hussein kommer deretter på talerstolen, og sier:

«[Fatah-]Revousjonen startet for 47 år siden. Hvilken revolusjon? Den moderne revolusjonen av det palestinske folkets historie. Faktisk så er hele Palestina i seg selv en revolusjon, siden [kalif] Omar kom [for å erobre Jerusalem 637 e.Kr.] og fortsetter til i dag, og inntil endens dag. Den troverdige Hadith (tradisjonen etter Muhammed), som er i to troverdige samlinger, Bukhari og Muslim, sier:

Timen [Oppstandelsen] kommer ikke før dere bekjemper jødene. Jødene vil gjemme seg bak steiner og trær. Da vil steinene og trærne rope: ‘O muslim, tjener av Allah, det er en jøde bak meg, kom og drep ham.’ Utenom Gharqad-treet [som vil være stille].’

Derfor er det ikke rart at du ser Gharqad-trær rundt de israelske bosetningene og koloniene.»

Muhammad Ahmad Hussein har vært stormufti av Jerusalem siden juli 2006. Han ble utnevnt av PA-president Mahmoud Abbas.

 

YouTube stengte konto

Etter at PMW publiserte innslaget på YouTube ble videoen etter kort tid gjort utilgjengelig, og PMWs konto stengt i to uker. Andre videoer som PMW tidligere har lastet opp på sin YouTube-kanal er tilgjengelige til avspilling, men vi kan ikke laste opp nye videoer de to neste ukene, melder PMW.

Innholdet i innslaget fra PA TV ble erklært «upassende» av YouTube. Den israelske organisasjonen, som følger med i palestinske medier, gjorde videoen tilgjengelig gjennom videonettstedet Vimeo.

 

Religiøs lengsel etter å drepe jøder

Muhammad Ahmad Hussein gjengav en såkalt hadith, som er overleveringer av hva profeten Muhammed skal ha sagt. Den samme hadithen er sitert i Hamas-charteret. Senest 14. januar ble hadithen også sitert på egyptisk TV av barneforkynneren Muhammad Osama.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart