Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Palestinere arrestert for å spise synlig på gaten under Ramadan

Seks palestinere er arrestert for å ha spist i offentligheten i løpet av måneden Ramadan, ifølge den offisielle palestinske avisen Al-Hayat Al-Jadida. En person er allerede dømt til én måned i fengsel. PA-myndighetene vil nekte også kristne å spise under Ramadan.

Ifølge islamsk lov er spising forbudt fra soloppgang til solnedgang under hele måneden Ramadan.

– I Nablus arresterte politiet fem personer som skjendet den hellige måneden Ramadan ved å spise offentlig på dagtid, rapporterte selvstyremyndighetenes dagsavis Al-Hayat Al-Jadida 29. juli 2012.

– Domstolen i Jeriko dømte i går en mann som spiste offentlig i løpet av den velsignende måneden Ramadan til én måned i fengsel , skrev avisen dagen etter. Det er Palestinian Media Watch som har oversatt og gjengitt disse sitatene fra den arabisk-språklige avisen.

Vil ha strenge straffer

Det er ingen tvil om at dette er offisiell politikk fra palestinske selvstyremyndigheter. Sjeik Yusuf Ida’is, som er leder for det øverste råd for sharia-lover i PA, ble intervjuet om saken på PA TV 22. juli. Han mener spiseforbudet også må gjelde for ikke-muslimer.
– Våre gater er islamske, og formell lovgivning bør bli vedtatt til alvorlig straff for de som spiser offentlig under Ramadan, sa Ida’is. Han ble utnevnt til leder av sharia-domstolen av palestinernes president Mahmoud Abbas i januar 2012.

PA TVs journalist innledet med det som neppe kan kalles et kritisk spørsmål: «Hvis noen av en grunn ikke faster [under måneden Ramadan] fordi han følger en annen religion eller av helsemessige årsaker, er det hans rett. Men han bryter Ramadans ånd ved å spise og drikke offentlig eller på jobb.»

Yusuf Ida’is kommenterte videre slik: «Vi må overvåke gatene og straffe hardt alle som [spiser] offentlig under Ramadan, og dette er ansvaret til sikkerhetsstyrkene.  Våre [palestinske] gater er islamske, lovpris Allah. Enhver person som begår denne synden under Ramadan og blir oppdaget skal bli fengslet til slutten av Ramadan, som et eksempel for andre. Jeg oppfordrer andre [ikke-muslimer] å ta hensyn til muslimers følelser. »

Se klippet her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rLyxuQ7AwPA[/youtube]

Klippet fra PA TV er tekstet på engelsk av Palestinian Media Watch.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart