Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Terrorist ansvarlig for 13 drap glorifisert i PA TVs musikkvideo

PA TV dedikerte nylig et program til Nasser Awais, en terrorist som står bak en rekke terrorangrep og som nå soner fjorten livstidsdommer i israelsk fengsel. Awais er blant annet ansvarlig for et terrorangrep mot gjester på en bat-mitzva feiring og for drap på en baby.

Gjennom hele programmet omtaler TV-verten Awais som en «heroisk kriger» eller en «heroisk fange». I løpet av sendingen ble en kort musikkvideo vist til hans ære. Følgende ord dukket opp på skjermen da et bilde av Nasser Awais ble vist:

«Den heroiske fangen Nasser, arrestert 13. april 2002, dømt til 14 livstidsdommer, 50 år og 6 måneder. Gjennom din tålmodighet og utholdenhet har du vist det mest fremragende heltemot. Den heroiske fangen Nasser Awais, fra Balata flyktningeleir, Nablus, du ruver som de stødige fjell. »

TV-innslaget oversatt fra engelsk:

TV-vert(PA TV):

«Vi dedikerer dette programmet til våre brødre, de innsatte, og selvfølgelig, til den heroiske krigeren, fangen Nasser Awais. Vi dedikerer også programmet til fangen Ahmed Abu Khader. De ble arrestert samme dag, for deres tapperhet og for å forsvare hjemlandet, Palestina. Seere og våre brødre, de innsattes, følgende er informasjon om den heroiske krigeren, fangen Nasser Awais.»

Innslaget ble vist på PA TV 30. juni 2012. PA TV er den offisielle TV-kanalen til de palestinske selvstyremyndighetene. Se innslaget her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vcQ2h44HXdw[/youtube]

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart